XS
SM
MD
LG

Stakić nasledio Кralja u GFS Prijedor

Vladimir Stakić FOTO: prijedor24h.net

Vladimir Stakić novi je predsednik Gradskog FS Prijedor i na toj funkciji je nasledio Slavišu Kralja koji je prethodnih pet godina vodio ovu organizaciju. Stakić je od 19 prisutnih delegata (tokiko ih Skupština i borji) dobio 11 glasova, a njegov protivkandidat iz Omarske Dejan Zdjelar osam.
U Upravni odbor GFS Prijedor imenovani su još: Vukašin Đaković (prvi potpredsednik), Stefan Lukić (drugi potpredsednik), Boris Srdić, Ozren Gajić i Drago Lukić u ime prijedorskih sudija. U Nadzorni odbor GFS Prijedor imenovani su: Nenad Mejakić, Mladen Ivić i Gajo Ilinčić, dok su za članove  disciplinske komisije izabrani: Slavko Topić, Milan Despotović i Branko Mudrinić. Apelacionu komisiju čine: Dijana Šobot, Miloš Kovačević i Siniša Gvozden, dok je tužilac Milanka Egić, a zamenik Ognjen Reljić.
Za Skupštinu Područnog FS Prijedor u ime GFS Prijedor predlažoni su delegati: Vladimir Stakić, Petar Krajišnik, Midhat Fazlić, Sadik Grozdanić, Radivoj Zmijanjac, Željko Torbica, Pero Milošević, Radenko Radulović, Nenad Stojančić i Slaviša Kralj, a zamenski delegati su: Zoran Drinić, Miloš Kovačević, Radoslav Torbica, Bahrudin Džamdžić i Miloš Rudak. U Skupštinu Fudbaskog saveza Republike Srpske u ime GFS Prijedor predloženi su: Goran Veleula, Dragan Gnjatić i Aleksandar Savić, a zamenski je Mladen Zgonjanin, dok su za Skupštinu Fudbalskog saveza BiH kandidati: Nenad Mejakić, Jovo Nišević i Nikola Gavranović, a zamenski Miran Kolar.
Za članove Upravnog odbora Područnog FS Prijedor u ime GFS Prijedor predloženi su: Slaviša Kralj, Željko Torbica, Midhet Fazlić i Ognjen Hrnjak, a za člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske: Ognjen Hrnjak i Zoran Drinić.
Za razliku od GFS Novi Grad i OFS Kozarska Dubica koji su za predsednika Područnog FS Prijedor u periodu od 2020. do 2024. godine predložili aktuelnog prvog čoveka Milu Mandić, GFS Prijedor ima svoja dva kandidata za ovu funkciju, a to su Slaviša Kralj i Ognjen Hrnjak. Vico Zeljković je podržan za predsednika fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH. Za člana Izvršnog odbora FS BiH predloženi su Ranko Vučković i Stanko Vujković.
Sportski Žurnal