XS
SM
MD
LG

Čekaćemo Novaka

Organizacioni odbor turnira „Adria Tur Banjaluka“ održao je juče, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjaluci, drugu sjednicu.

Članovi Organizacionog odbora usvojili su informaciju o otkazivanju turnira „Adria Tur Banjaluka“, koji je trebalo da bude održan u Banjaluci 3. i 4. jula 2020. godine, u organizaciji Fondacije Novak Đoković, uz partnerstvo Teniskog saveza Republike Srpske.

Nacionalni Teniski centar će biti spreman da dočeka najboljeg svjetskog tenisera koji će, kako je potvrđeno iz njegovog tima, u Banjaluku doći čim se stvore uslovi.

Na sjednici je zaključeno da su ranije započete pripremne aktivnosti realizovane u predviđenim rokovima.

Organizacioni odbor opredijeljen je da se radovi na kompleksu u banjalučkom parku „Mladen Stojanović“ izvedu do kraja, čime će u Banjaluci biti završen multifunkcionalni objekat za održavanje kako teniskih, tako i drugih događaja na otvorenom.

Rukovodstvo Teniskog saveza Republike Srpske zahvalilo se srpskom članu predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku, Predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović, Vladi Republike Srpske i svim drugim institucijama na saradnji i pruženoj podršci u realizaciji dosadašnjih aktivnosti.