XS
SM
MD
LG

Rukometni kamp na Jahorini

Učesnici kampa na Jahorini

Na Jahorini je počeo sa radom ovogodišnji rukometni kamp, u organizaciji bratskih klubova RK Bijeljina i RK Hajduk iz Beške.

Učesnici Kampa su deca iz Beške, Kikinde, Bijeljine, Bačke Palanke i Zvornika. Zbog mera koje su propisale nadležne institucije, ograničen je broj dece na Kampu ove godine. Pored dva treninga dnevno, deca imaju i sportske radionice, šetnju u prirodi i posete zabavnom parku. Treninzi se održavaju na

terenima OC Jahorina, a pod budnim okom trenera iz više klubova.

OSTALE FOTOGRAFIJE

Saradnja koju su ostvarili Rukometni savez Republike Srpske i Rukometni savez Vojvodine, koja je potom nastavljena učešćem klubova iz RS u takmičenju mlađih kategorija RSV, upotpunjena je ovim Kampom. To je još jedan korak napred u saradnji koja je do sada dala odlične rezultate i pričinila zadovoljstvo velikom broju dece.

Verujemo da će se deca vratiti puna utisaka i stečenih novih rukometnih znanja, koja će ih učiniti boljim rukometašima i boljim drugarima.

Rukometni savez Vojvodine obezbedio je lopte, kako bi kamperi mogli nesmetano da rade i treniraju u odličnim uslovima, na svežem vazduhu.