XS
SM
MD
LG

Iskusni Nikola Mikić predvodi mlade ''grafose''

Foto: facebook.com/FKGRAFICAR1922

Igrači RFK Grafičara još uživaju u kratkom i zasluženom odmoru. Vicešampion Prve lige Srbije oduševio je brojne poklonike fudbala širom zemlje i ostaje žal što neće moći da svoje znanje i potencijal demonstriraju na superligaškim terenima.

- Evidentno je da smo dve zadnje godine postigli smo rezultate vredne pažnje i pohvala. Imam subjektivni osećaj da smo napredovali na svim poljima, kako organizaciono, tako stručno, kao i na razvoju mladih igrača. Nismo "pobegli" od rezultata, koji nisu izostali i zbog toga sam zadovoljan. Počev od rukovodstva, stručnog kadra, igrača, nismo se zadovoljili postojećim. To je samo potvrda ozbiljnog kontinuiteta, plus kvalitetnog rada, s ciljem da klub podignemo na viši nivo - kaže vidno zadovoljan postignutim trener Milija Žižić.  

Doolazak iskusnog i prekaljenog štopera Nikole Mikića (36), trener Žižić objašnjava da jedan iskusan i kvalitetan igrač bude vodilja i uzor mladim igračima na koga mogu da se ugledaju. RFK Grafičar kreće naredne nedelje sa pripremama i za nepunih šest nedelja planiraju da sve zacrtano sprovedu u delo. Prvu nedelju rada provešće u Beogradu, a zatim se sele na Zlatibor, i u planu je da odigraju 6-7 kontrolnih utakmica.