XS
SM
MD
LG

Univerzitet Banjaluka uz organizarore

Kamp Partizana

U prostorijama Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjaluci održan je sastanak predstavnika Fakulteta i tehničkih organizatora kampa, Škole fudbala Mladost iz Glamočana.

Sastanku su prisustvovali dekan Borko Petrović, Željko Sekulić, Radenko Dobraš i Aleksandar Kukrić, profesori na fakultetu i voditelji instituta za sport, kao i predstavnici Mladosti, Milenko Petrović i Marina Ševo, direktor i trener. Dogovoreno je da se potpiše Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji i da svim učesnicima kampa bude urađeno testiraninje motoričkih sposobnosti.

-Ovo je bitan i važan korak za sve učesnike kampa, ali i sam kamp koji će ovim biti podignut na još veći nivo. Zahvaljujemo se predstavnicima Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta na gostoprimstvu i srdačnom dočeku. Vrlo brzo ćemo potpisati Ugovor s kojim ćemo još više unaprediti aktivnosti na kampu – rekao je Milenko Petrović.

Četvrto izdanje kampa Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj biće održanu na stadionu Mladosti u Glamočanima od 16. do 22. avgusta ove godine.