XS
SM
MD
LG

Finale Regionalne lige u Dubrovniku

Podgorica, (MINA) – Finalni turnir regionalne vaterpolo lige biće odigran u Duborvniku, 14. i 15. jula na bazenu u Gružu, saopštili su organizatori takmičenja.

Navodi se da je domaćin turnira, shodno propozicijama, dubrovački Jug, kao prvoplasirani tim iz ligaškog dijela takmičenja.

Plasman na finalni turnir biće Jadran Carine, zagrebačka Mladost, dubrovački Jug i splistki Jadran.

U utorak, 14 jula, rivali u polufinalu biće Mladost i Jadran Carine (19), odnosno Jug i Jadran Split (20.30)

Finalna utakmica na programu je dan kasnije u 20 sati.

Utakmica za treće mjesto neće se igrati, već se trećeplasiranom smatrati ekipa koja je bila bolje rangirana u ligaškom dijelu takmičenja.

Direktor hercegnovskog kluba Miloš Mračević kazao je da mu je drago što će turnir biti odigran i što će Jadran prvi probiti “korona blokadu” sporta od svih ekipa iz svih sportova iz Crne Gore kad su u pitanju međunarodna takmičenja.

Zajedno sa kolegama iz Hrvatske radili smo u pripremi ovog takmičenja. Nakon priprema reprezentacije okupila se kompletna ekipa u klubu, tu su narevno i igrači koji nažalost neće braniti boje našeg kluba u narednoj sezoni, svi su se bez riječi odazvali. Svima nam je vaterpolo jako nedostajao, ekipa je jako motivisana,daćemo sve od sebe da što bolje prezentujemo klub, grad i državu.“