XS
SM
MD
LG

Jahorina nagrađuje tebe i tvoj grad

Olimpijski centar Jahorina iz godine u godinu nagrađuje vjerne ljubitelje Jahorine tako je i za ovo ljeto pripremijo zanimljivu anketu koja nagrađuje. Zamjeni more za planinu i upusti se u neku avanturu na panoramskoj vožnji žičarom, Planinskom bobu, tower-u, loopster-u, skydive i tjubingu ali prethodno odgovorite na nagradu anketu koja se nalazi na kasi Poljice i tako ostvarite mogućnost da sebi i svom gradu „naštelite“ 5% popusta na zimsku ski kartu.

Da dobro ste vidjeli?

5% na sve karte tokom zimske sezone 2020/21 godine ukoliko ovo ljeto more zamjenite za našu Jahorinu i provedete najljepše trenutke na planini koja svim svojim čulima mirisa, ukusa i vida mami i ostavlja bez daha svakoga ko se upustio u istraživanje njenih čari i ljepote.

Dobrodošli!

Nagradnu anketu možete ispuniti u periodu od 1.7. do 30.9.2020 godine i nakon tog datuma OC Jahorina će na društvenim mrežama proglasiti GRAD i njegove građane pobjednicima koji će sa uvidom u njihove lične karte moći tokom cijele zime ostvariti popust od 5% na sve ski karte.

Olimpijski centar Jahorina, ljetne sadržaje, Olimpijski bar i suvenirnicu možete posjetiti svakim danom od 09 do 17 časova.

I šta sad čekaš?

Pravac Jahorina i ljetna avantura može da POČNE!