XS
SM
MD
LG

Jahorina Ultra Trail za vikend 25. i 26. jula

Dejan Ljevnaić i Novak Đoković

Olimpijske staze prvi isprobao i najbolji teniser svijeta Novak Đoković

Staze Jahorina Ultra Traila kojima je prilikom nedavne posjete Jahorini potrčao sam Novak Đoković, učesnicima će biti dostupne u subotu, 25. jula. Trke Ultra i Maksi počinju prvog dana vikenda u 6:00 časova dok Midi i Mini trke startuju nešto kasnije, u 8:00 časova.

Start i cilj svih trka je ispred hotela Vučko, a sve rute imaju okrepne stanice sa posluženjem, dežurne ekipe civilne zaštite, sanitet u slučaju potrebe. Bezbjednost je na prvom mjestu i kompletan događaj je prilagođen uslovima i mjerama sa ciljem sprečavanja širenja virusa Covid-19.

Ono što karakteriše Jahorina Ultra Trail su i volonteri, koji svojim nesebičnim radom i zalaganjem doprinose da ova trka i dalje drži epitet najbolje u BIH. Prijave za volontere su u toku na sajtu www.jahorinatrail.com.

Nagradni fond za najspretnije i najbrže ove godine je 5.000 KM dok su se za ostale nagrade pobrinuli sponzori takmičenja. Ostvareno je i partnerstvo sa Red Bull 400 Igman ali i obnovljena su  partnerstva sa trkama koje su članice svjetskog trail tour-a a to su Kapadokia, 100 milja Istre i Ultra trail Vipava Valley pa će neki od pobjednika Jahorina Ultra traila dobiti besplatnu kotizaciju za ove trke.

Najveći novitet ovogodišnjeg izdanja JUT 2020 je i prisustvo jednog od najpoznatijih svjetskih trkača Jovice Spajića koji će biti prisutan na samom takmičenju, družiće se sa učesnicima, odgovarati na pitanja i prezentovati svoje bogato Trail iskustvo putem predavanja.

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta prije par dana je posjetio Jahorinu. U okviru svoje posjete obišao je i dio staza ovogodišnjeg Jahorina Ultra traila i uvjerio se u njihovu atraktivnost čak je i potrčao i na trenutak iskusio kako je to biti trkač na olimpijskim stazama.

Sponzori ovogodišnjeg Jahorna Ultra Traila su: Sara – prirodna negazirana mineralna voda, Master fizikal, Sport Vision, Fun and Fit, Petrol BH Oil Company, Red Bull, Lilium, Molson Coors BH sa svojim brendovima Jelen pivo i izotoničnog napitka Hidra, Planet bike, Konstrukcije Monting, Neoplanta, Pani, firma Auto-Rašević, Jet Set, Onogošt, Apoteka Jovana Pale, RP Apoteka Pale, Apoteka Pharma-San, Aeroskin, Black and White, Zlatno Zrno, Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine, Opština Pale i Grad Istočno Sarajevo. Generalni medijski pokrovitelji RSG, Antena Sarajevo, TV N1, Nezavsne novine i Glas Srpske!

OČEKUJEMO VAS NA STAZAMA ŠAMPIONA I NA JEDINOM MJESTU GDJE LEPOTA SREĆE IZAZOV! JAHORINA ULTRA TRAIL 2020

Ostali fotosi: