XS
SM
MD
LG

OFK Crnjelovo podijelio Bijeljinu

Između sportskih radnika Bijeljine, a i u kafanskim razgovorima, već nekoliko dana se komentariše osnivanje novog fudbalskog kluba u Semberiji OFK Crnjelovo.

Većina podržava osnivanje ovog kluba i okupljanje omladine u sportskim aktivnostima, pogotovo što će to, po najavi biti samofinansirajući klub.

Međutim, sa druge strane neki skeptici kažu da je to nanovo formiranje još jednog „inadžijskog“ fudbalskog kluba, kao što je to slučaj u Batkoviću, Velikoj Obarskoj, Međašima, Čengiću, i drugim mjestima. gdje su ti klubovi bili i sada su pandam starijim, ranije osnovanim klubovima. Onda oni između sebe stvore antagonizam pa uzimaju jedni drugima igrače, sportske radnike, terene za igru, sponzore i stvaraju zlu krv.

U prilog tome ide i odigravanje prve utakmice ovog kluba gdje se odmah vidjelo da tu ne nastupaju samo igrači iz sela, kako je to rečeno, već i drugi igrači iz drugih sela i drugih klubova, pa sve to ide u prilog ovih govorkanja po gradu i među sportskim radnicima.

Nadamo se da to nije istina i da će ovaj, novoosnovani klub biti za primjer skladnog rada, držanja principa i selektiranja igrača, pogotovo što je ovo treći klub na području Crnjelova, podsjećamo da se u Regionalnoj ligi FSRS grupa Istok već takmiče OFK Sloga Gornje Crnjelovo i FK Zadrugar Donje Crnjelovo.