XS
SM
MD
LG
24.07.2020 Administrator DC

Sutra Jahorina ultra trejl

Novak Đoković / Foto: OC Jahorina

Prvi put ove godine Jahorina ultra trejl će se održati u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina. Inače ovo je šesta po redu međunarodna trka na Jahorini, a zbog koronavirusa održaće se uz sve mjere zaštite i učesnika i organizatora. Trka će biti organizovana ovog vikenda na padinama Jahorine, Trebevića, ravne planine...

Dio staza kojima ide ovogodišnja Jahorina ultra trejl probao je prilikom nedavne posjete planini i Novak Đoković. Planirano je da učesnici prođu najljepše dijelove planine. Start trke je zakazan za subotu u šest časova ujutru, ispred hotela Vučko. Tada će krenuti učesnici Ultra i Maksi trke, dok će dva časa kasnije da krenu oni koji će se takmičiti u Midi i Mini trci.

 
Jahorina ultra trejl

Prvi put ove godine Jahorina ultra trejl će se održati u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina. Inače ovo je šesta po redu međunarodna trka na Jahorini, a zbog koronavirusa održaće se uz sve mjere zaštite i učesnika i organizatora. Trka će biti organizovana ovog vikenda na padinama Jahorine, Trebevića, ravne planine... Dio staza kojima ide ovogodišnja Jahorina ultra trejl probao je prilikom nedavne posjete planini i Novak Đoković. Planirano je da učesnici prođu najljepše dijelove planine. Start trke je zakazan za subotu u šest časova ujutru, ispred hotela Vučko. Tada će krenuti učesnici Ultra i Maksi trke, dok će dva časa kasnije da krenu oni koji će se takmičiti u Midi i Mini trci.

Posted by Sport DC on Friday, July 24, 2020


 
Za održavanje trke dobijene su sve potrebne dozvole i velika pažnja poklanja se bezbjednosti svih, od takmičara do organizacionog osoba i naravno volontera koji su na neki način i zaštitni znak ove trke.
 
Prijave takmičara trajale su do srijede naveče, ali je pandemija koronavirusa sigurno uticala na masovnost. Za najbrže pripremljene su vrijedne nagrade. Učesnik ovogodišnje manifestacija Jahorina ultra trejl je i jedan od najpoznatijih svjetskih trkača Jovica Spajić. Družiće se sa učesnicima, a za njih će organizovati i jedno predavanje.