XS
SM
MD
LG

Mačva bez bodova u Gornjem Milanovcu

Na gostovanju ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu, Mačva nije uspela da se domogne bodova u večerašnjoj utakmici u okviru 02.kola domaćeg šampionata. Utakmica je završena rezultatom 2:1 (2:1), a u listu strelaca najpre se upisao za Šapčane, Branislav Marković u 16.minutu, dok su za domaćina golove postigli Pečelj u 25. i Vasiljević u 43.minutu.

Dragan Aničić: „Čestitke Metalcu na zasluženoj pobedi. Utakmicu su obeležili periodi dobre igre i Mačve i Metalca, utakmica je dobra, otvorena i šteta što nije bilo publike, jer bi onda sve bilo još bolje. Neki ključni momenat je naša stopostotn šansa u prvom poluvremenu na 1:0, kada je Marković bio sam ispred Puletića, da je to realizovao verovatno bi utakmica ušla u neki drugi tok. Onda smo imali nekih 20-tak minuta pad u igri i to je Metalac iskoristio, postigao dva gola. U drugom delu smo pokušali da napadnemo, imali šansu preko Kneževića, još neke poluprilike i kada toliko šansi promašite onda i ne možete da očekujete neki drugi epilog sem poraza.“

Metalac: Puletić (g), Pečelj, Maksimović (Gočanin od 80.min), Anđelković, Đurić (Grbović od 76.min), Vasiljević, Katanić, Zoćević, Jokić (k), Vlalukin i Mboungou (Popović od 34.min). Žuti kartoni: Mboungou 15, Vlalukin 45, Katanić 86 i Grbović 87.min.

Mačva: Gordić (G), Pejović (K), Ivić (Knežević od 86.min), Marković, Dabić, Mijailović, Dukić (Milinković od 60.min), Zukanović (Šušnjar od 80.min), Ristivojević, Adamović I Božić (Obrovac od 60.min). Žuti kartoni: Marković 15, Ristivojević 36, Ivić 64, Obrovac 72 i Milinković 90.min.

U narednom, 03.kolu Linglong Tire Super lige Srbije, šabačka Mačva dočekuje ekipu Crvene zvezde. Utakmica se igra u nedelju, 09.avgusta od 18:30 časova bez prisustva publike. Direktan prenos obezbeđen je na TV Arena sport.

Pr Ana Acan