XS
SM
MD
LG

Radnik pred gostovanje u Kruševcu

U okviru trećeg kola Super lige Srbije, ekipa Radnika u nedelju odlazi put Kruševca gde će snage odmeriti sa tamošnjim Napretkom.

Teško gostovanje za Surduličane, obzirom da odlaze timu koji u prva dva kola nije osvojio nijedan bod i u ovaj meč ulazi sa imperativom pobede. Sa druge strane tim Radnika iza sebe ima vrlo dobru uvertiru u sezonu, ali još uvek i žal za tri boda na domaćem terenu u prošlom kolu.

Simo Krunić, trener Radnika, još uvek pod utiskom, na konferenciji za medije najpre je nakratko komentarisao upravo prethodni meč, a potom govorio o predstojećem kolu i očekivanjima od utakmice sa Napretkom:

“Osvrnuću se nakratko na prošlo kolo i samo ću reći da i dalje smatram da smo vrlo oštećeni u toj utakmici, ali ne preostaje nam ništa drugo već da se okrenemo novom izazovu, utakmici sa Napretkom. Idemo timu koji iz prva dva kola nema osvojen ni jedan bod. Njima bi jako značila prva pobeda na domaćem terenu. Upravo zato mi moramo da držimo nivo igre i tu motivaciju i borbenost svih 96 min. Moramo da dobrom, disciplinovanom igrom pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat. Na raspolaganju su nam svi igrači i pokušaćemo da nametnemo naš način igre pred domaćinom meča koji je pak najavio dosta promena i samim tim dosta nepoznanica ko će im biti u prvom timu. Ostaje nam da nametnemo svoj način igre tako što ćemo morati da se prilagođavamo njihovim novim igračima, što će nam dosta otežati već unapred teško gostovanje. Moramo ući maksimalno koncentrisani, ponavljam da su najvažniji svi momenti, pa i oni u produžecima koji, vidli ste u prošlom kolu zahtevaju i veću koncentraciju i oni mogu biti ključni”.

Utakmica Napredak – Radnik igra se u nedelju na stadionu FK”Napretka” u Kruševcu, a početak susreta zakazan je za 19 časova.

 

www.fk-radnik.com