XS
SM
MD
LG

Anđela među najboljim

Anđela Knežević

Kadetkinja Anđela Knežević nedavno je izabrana među sportiste koje će za 2020 godinu stipendirati Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

Kneževićeva je jedna od najperspektivnijih sportistkinja Republike Srpske i svojim rezultatima, a najprije titulom državne prvakinje i balkanske viceprvakinje apsolutno je zaslužila da se nađe na spisku stipendista, saopšteno je iz KK ’’UNSU’’ Bijeljina.

Iako smo pored Kneževićeve imali još kandidata koji su svojim rezultatima zaista ispunjavali uslove za pomenutu stipendiju, zadovoljni smo reakcijom Ministarstva na naše rezultate, pa se sa razlogom nadamo, da će stipendista iz našeg kluba naredne godine biti i više. Naravno, za tako nešto moramo održati kontinuitet rada, zalaganja i rezultata. Pored Kneževićeve, stipendije su dodijeljene za još troje karatista iz Republike Srpske i to iz Banja Luke; Pavle Dujaković, Mihajlo Stanić i Anja Lolić,  članovi KK. “Energija“. Činjenica da je naša Kneževićeva prva karatistkinja iz Bijeljine i regiona koja je stekla ovakav status, čini nas jako ponosnim kolektivom. Sigurno je, da svaki vid priznanja za postignute rezultate kako klubovima tako i sportistima čini satisfakciju za još više posvećenosti, truda i rada, i da kada je naš klub u pitanju sve pomenuto sigurno neće izostati. Na kraju, u ime našeg kolektiva, želimo se najsrdačnije zahvaliti Ministarstvu sporta Republike Srpske na čelu sa Ministarkom za sport, porodicu i omladinu Sonjom Davidović, uz obećanje još boljih rezultata, navodi se na kraju saopštenja kluba iz Bijeljine..