XS
SM
MD
LG

Radniik dobio novo rukovodstvo

Na Izbornoj skupštini Košarkaškog kluba “Radnik”, iz Bijeljine, izabrano je novo rukovodstvo kluba - predsjednik je Mladen Petrović, potpredsjednik Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Miodrag Stojanović, sportski direktor Vladimir Vulović, a direktor marketinga Vladimir Savić.

Izabrani su i novi članovi Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora, kao i Disciplinska komisija.

Kada je riječ o trenerskom kadru, na mjestu koordinatora za mlađe selekcije ostaje Igor Mihajlović, a povjerenje je ponovo ukazano i treneru prvog tima Vladimiru Radovanoviću.

Interesantno je da kompletno novoizabrano rukovodstvo čine nekadašnji košarkaši, a većina njih nosila je upravo “Radnikov” dres.

- Ciljevi kluba u narednom periodu su omasovljenje i pojačan stručni rad s mlađim kategorijama, poboljšanje klupske infrastrukture i što bolji plasman u svim takmičarskim selekcijama. Da bi se postigao što kvalitetniji razvoj mladih košarkaša, KK “Radnik” je već uspostavio saradnju sa Omladinskim košarkaškim klubom “Koš” iz Bijeljine i Košarkaškim klubom “Igokea” iz Laktaša. Ambicije seniorskog tima “Radnika”, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske, jesu da se klub plasira u Premijer ligu i postane stabilan učesnik najvišeg ranga takmičenja u BiH – istakli su iz uprave bijeljinskog “Radnika”