XS
SM
MD
LG

Metalac veruje da će ih utakmica sa Proleterom još više ojačati

Žarko Lazetić - foto: FK Metalac

Poraz u Subotici teško je pao Gornjemilanovčanima i krivicu za poraz pripisuju sudijskoj trojci. Pomirili su se sa gubitkom bodova, radi mira u kući, jer ih u subotu očekuje uspešni Proleter. Govoreći o najavi utakmice sa Novosađanima trener Žarko Lazetić, uz svo uvažavanje protivnika veruje u svoje momke,  i nada se drugoj pobedi u prvenstvu.

- Proleter je pokazao kvalitet ne samo na startu prvenstva, nego i prethodne dve sezone koliko su superligaši. Dobar su miks iskusnih internacionalaca i mladih koji su ponikli u Brodarcu. Poseduju kvalitet i čeka nas izuzetno teška utakmica. Dolazi nam ekipa sa jasnim načinom igre, a na nama je da napravimo kompaktan tim. Dobro smo ih skenirali i poznajemo se sa priprema na Zlatiboru. Znamo da igramo i to smo demonstrirali u prethodna tri kola, i zaslužili više od tri boda.

Posle šokova na dva gostovanja, verujem da će nas ova utakmica još više ojačati. Reprezentovanjem našeg načina igre materijalizovaćemo novim bodovima kako bi se pozicionirali u sredinu tabele. Šteta je što će izostati podrška naših navijača, ali se nadam da će se situacija tokom jeseni stabilizovati, tako da ćemo imati podršku makar ograničenog broja gledalaca u Gornjem Milanovcu - kaže trener Žarko Lazetić, koji će za meč sa Proleterom moći da računa na rekovalescenta Prestiža.