XS
SM
MD
LG

Radnik pred susret s Partizanom

KRUNIĆ: Uz dosta koncentracije do povoljnog rezultata

 

Fudbaleri Radnika iz Surdulice u vikendu pred nama dočekuju beogradski Partizan.

Nakon jednog trijumfa i dva poraza Radnik se pred četvrto kolo nalazi na 10. mestu, a u goste mu dolazi trenutno sedmoplasirana ekipa na tabeli Supe lige Srbije. Utakmica se igra u subotu od 19 časova na Gradskom stadionu u Surdulici bez publike, a trener Radnika Simo Krunić, itekako respektujući ime gostujućeg tima, veruje da njegova ekipa može do povoljnog rezultata uz veliku borbu i koncentraciju:  

“Posle dva bolna poraza dolazi nam Partizan i teško je razmišljati da se vadimo protiv Partizana. Igramo kod kuće, nemamo prednost publike, a oni posle poraza u drugom kolu teško da će dozvoliti još neki poraz. To je ekipa koja će biti maksimalno spremna i da ide na pobedu jer svaki drugi rezultat ih dovodi u tešku situaciju” - kaže Simo Krunić.

“Trebalo bi da igramo kao dosad, uz veću dozu sreće. Jesmo svesni da su oni bolja ekipa od nas i da imaju odličan kvalitet,  ali mi moramo da pokušamo da igramo slobodno, maksimalno da iskoristimo svoje prednosti, imamo koncentraciju. Mora svaki igrač da bude i bolji i skoncentrisaniji kako bismo došli do povoljnog rezultata. Sigurno nećemo igrati zatvoreni, braneći se čitavu utakmicu, već ćemo pokušati da i mi napadnemo Partizana i pokušati doći do što povoljnijeg rezultata” - dodaje Krunić.

I kapiten Dušan Stevanović veruje u svoje saigrače i nada se sutra dobroj utakmici:

“Mi i nemamo šta da izgubimo. Znamo ko nam sutra dolazi u goste, ali ako damo sve od sebe uz dozu sreće i ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice, prenesemo sve sa treninga možemo se nadati bodovima, a i neće biti prvi put da iznenadimo Partizan.”

Utakmica Radnik - Partizan igra se u subotu, 15. avgusta od 19 časova, i igra se bez publike. Direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport.

 

www.fk-radnik.com