XS
SM
MD
LG

Milićani oslabljeni, ali odlučni da upišu bodove

U 17 časova na milićkom Supač polju  izabranici Ranka Lalovića dočekuju Mladost iz Rogatice, spremni da isprave grešku iz prošlog kola, kada je, uprkos dobroj igri, zatajila realizacija .

Oslabljeni čekaju Mladost: FK Milići

„S obzirom da Rogatičani nisu odigrali utakmicu trećeg  kola, koja je odgođena iz opravdanih razloga, sigurno je da dolaze svježi i voljni da pokušaju da izvuku pozitivan rezultat. Koliko smo informisani, u ovoj sezoni Mladost se pojačala sa tri-četiri igraca i sigurno je riječ o dobroj ekipi koja u Miliće  neće doći sa bijelom  zastavom. Ipak, poslije kiksa u Brodcu mi znamo šta treba da radimo i na čemu moramo poraditi u ovom susretu i na nama je da odigramo što bolje i da upišemo nova tri boda na domaćem terenu, iako smo svjesni da to neće biti nimalo lako. U prethodnom kolu imali smo slabu realizaciju, ali za danas smo podesili nišanske sprave. Za nas je veliki hendikep neigranje Marinkovića, koji je na meču sa Jedinstvom povrijedio koljeno, a pod znakom pitanja je i nastup Radovanovića kome je na istom susretu napukao nos. Lakšu povredu vuče i Nikola Ćirković, ali trebao bi se naći u startnoj postavi.  Iako se i ovaj meč igra bez prisustva publike, sigurni smo da će naši navijači naći način da nas bodre i dodatno nas motivišu, pa makar i preko ograde stadiona“, kazao je Boban Jolović, jedan od najboljih igrača milićkog drugoligaša.

Pred meč četvrtog kola drugoligaškog Istoka obje ekipe, i Milići i Mladost, imaju po tri boda na tabeli, samo što su Milićani zbog bolje gol razlike na 12 mjestu, dok su Rogatičani jedno mjesto iza njih.