XS
SM
MD
LG

"Zvijezdašice" iz Obudovca pripremaju se za novu sezonu

crvena zvijezda , Obudovac

Odbojkašice iz Obudovca se već mjesec dana pripremaju za novu sezonu Prve lige RS koja startuje 3/4.10.2020.

Nakon što je prethodna sezona zbog korona virusa prekinuta i prvenstvo proglašeno završenim pet kola prije kraja, svim simpatizerima ovog malog kluba iz Posavine ostao je žal jer nisu imali priliku da se bore do kraja, za plasman u Premijer ligu.

Ekipa je kao i svake godine pretrpjela promjene u igračkom kadru i u novu sezonu kreće sa željom da bude u gornjoj polovini tabele i da uz nekoliko iskusnijih igračica ukaže priliku i perspektivnim kadetkinjama. 

Ove sezone kadetkinje će nastupati u Drugoj ligi RS, gdje će sticati potrebno iskustvo potrebno za nastupe u prvoj ekipi.

"Liga je ove godine proširena na, 12 ekipa i biće veoma interesantna, jer ima nekoliko ekipa koje imaju visoke ambicije gdje se po kvalitetu ističu Inova, Radnik, Foča i Višegrad. Želja svih odbojkaških radnika je da sezona teče bez prekida i da svi akteri  budu zdravi i kompletni tokom sezone" izjavio je za naš portal strateg tima iz Obudovca  Milenko Perušinović.

Odbojkašice Crvene Zvijezde na otvaranju sezone 3/4. oktobar dočekaće "Sokolice" iz Istočnog Sarajeva, u drugom kolu putuju u Bileću na susret sa Hercegovcem, a naš portalim želi mnogo sportske sreće i da ostvare sportske ambicije.


Radnik : Libero
HE na Drini : Libero
Inova : ŽOK Leotar
Maglić : Hercegovac
Crvena zvijezda : Slavija
Ljubinje : Glasinac
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Slavija 0 0 0 0
2 Hercegovac 0 0 0 0
3 ŽOK Leotar 0 0 0 0
4 Libero 0 0 0 0
5 Glasinac 0 0 0 0
6 Ljubinje 0 0 0 0
7 HE na Drini 0 0 0 0
8 Inova 0 0 0 0
9 Maglić 0 0 0 0
10 Crvena zvijezda 0 0 0 0
11 Radnik 0 0 0 0