XS
SM
MD
LG

Jovičić upriličio prijem za Rakića MMA borca, petoplasiranog na UFC rang listi

Načelnik opštine Brod Ilija Jovičić danas je upriličio prijem za Aleksandra Rakića MMA borca koji se nakon nedavnog trijumfa nad Entonijem Smitom u Las Vagasu našao među top 5 boraca UFC rang liste u poluteškoj kategoriji.

Čestitajući istorijski uspjeh i ulazak u sami svjetski vrh ovog takmičenja, načelnik opštine Brod Rakiću je poželio uspješnu karijeru i osvajanje svjetskog trona.

"Brod odaje priznanje uspješnim sportistima i raduje se njihovim uspjesima. Ponosni smo na Rakića i bilo mi je zadovoljstvo rezagovarati o daljem sportskom putu ovog izuzetnog čovjek", rekao je načelnik i dodao da od Rakića očekuje najveće domete u ovom sportu.

Ovom prilikom načelnik opštine poklonio je Rakiću akvarel sa motivom pravoslavog hrama u Brodu i Bogojavljenski krst.

Tokom srdačnog razgovora Rakić je izrazio zadovoljstvo što je među svojim sugrađanima, kao i na ogromnoj podršci koju ima na ovim prostorima.

"Brod je moj drugi dom i veliko hvala svima na podršci koju imam ovdje, Republici Srpskoj i čitavom Balkanu", izjavio je Rakić koji se u prošlom meču borio pod srpskom zastavom te se na taj način želio zahvaliti svom narodu na podšci.

Govoreći o sportskim planovima, Rakić je bio kategoričan, rekavši da je cilj osvajanje svjetskog trona u poluteškoj kategoriji.

 

Izvor: opština Brod