XS
SM
MD
LG

Rogatica ''čuva'' atletiku

Predsjednik Atletskog saveza Republike Srpske Duško Ivičić i generalni sekretar Nebojša Matijević bili su u posjeti Rogatici. Dočekali su ih načelnik Rogatice Milorad Jagodić i predstavnici SAK Rogatica Dejan Mićević i Ivana Nikolić.

U izuzetno prijatnoj atmosferi razgovaralo se o unapređenju uslova za atletiku u ovom gradu i o dosadašnjim rezultatima koje je atletika postigla. Predstavnici Atletskog saveza Republike srpske  mogli su se uvjeriti da grad na čelu sa načelnikom Jagodićem čini sve kako bi projekat izgradnje atletskog stadiona u Rogatici bio što prije završen.

Završetkom ovog projekta Rogatica, ali i Republika Srpska  dobila bi jedan reprezentativni atletski stadion,  koji zadovoljava sve propisane norme za održavanje trenažnog i takmičarskog atletskog procesa.

Radovi su u poodmakloj fazi i završetak  se očekuje početkom naredne godine.

„Rogatica, njen načelnik i njihovi atletski radnici su primjer kako bi trebali tretirati atletiku u Republici Srpskoj , jer jedino razvojem atletske infrastrukture i približavanjem atletike širem krugu populacije , možemo očekivati da imamo zdrave i uspješne sportiste, ali i ostale članove društva“ rekao je Duško Ivičić