XS
SM
MD
LG

Fantazi: Pregled drugog kola

Moja ekipa u drugom kolu

Iza nas je drugo kolo Premijer lige pa je red da se osvrnemo i na Fantazi.

MOJA EKIPA

Ovo kolo je bilo takvo da bolje da nisam ni igrao. Samo 37 bodova uz -4 što znači 33 boda. Pao sam za oko 2,5 miliona mjesta i sada sam van 3,2 miliona ljudi u svijetu. 

Međutim, realno drugo je kolo. Teško da može gore od ovoga što me svakako tješi. Na kraju krajeva, nisam ja pravio neke nelogične poteze i ludosti, nije ni ekipa loša ali prosto splet okolnosti je takav. Na kraju krajeva, mnogo je pehova bilo na kojima sam izgubio pa sigurno 15ak bodova.

Odbrana je djelovala dobro na papiru ali na kraju jedno veliko ništa. Ramsdejl opet nije donio ništa. Dinj i Dalas su mi ušli umjeto Salibe i Van Dajka. Nisu donijeli ništa ali Dinj je bio baš blizu. Pogodio je prečku, spetljao se u sjajnoj situaciji kada mu je Hames dodao, bio blizu asistencije 2-3 puta. Jednostavno će se on isplatiti a pravo je čudo da već nije. I Dalas se par puta fino ubacio ali nije donio ništa. Lasels je bio očajan kao i cijeli Njikasl. Baš neočekivano loši protiv Brajtona. 

Obamejang je bio moj kapiten i nisam pogodio jer je De Brujne donio više ali mi nije bio uopšte opcija. Oni su mi jedini i donijeli bodove. Suček i Salah ništa uradili nisu a Salah je bio blizu u par navrata. Napad isto ništa a Verner baš nije imao sreće jer je izborio penal a Žoržinjo ga je promašio.

PREDLOŽENI IGRAČI

Predložio sam vam tri igrača, uacio jednog od njih i samo on nije uradio ništa. Dalas ništa donio nije, Bamfort je dao gol i imao asistenciju a Mings asistenciju i CS. Tako da, mogli ste fino proći ako ste poslušali savjet.

Sport DC liga

Nakon dva kola, lider naše lige je i dalje Andrija Stanković. Imao je 93 boda te sada ukupno ima 198 bodova. Stefan Došenović je drugi sa 14 bodova manje dok je treći Nemanja Đurić sa 183 boda.

Tabela lige nakon drugog kola

Ja sam katastrofalan i sada sam 284. u ligi. Biće bolje jer gore teško može biti.

BITNE NAPOMENE

-Totenhem je dao pet komada, Son je dao četiri ali ja ne bih opet za njima jurio. Prvo, treba vidjeti kako će na raspodjelu bodova uticati Bejlov povratak a drugo, teško je vjerovati da će ponoviti mnogo puta ovakav meč.

-Everton je izgledao zaista odlično u ofanzivnom dijelu. Djeluje da Hames mora biti u vašoj ekipi ako želite velike stvari. Na kraju krajeva, jeftin je i sa te strane se itekako isplati.

-Junajted katastrofalno počeo i ako niste stavili njihove igrače, čekajte još jer su baš loši. Na kraju krajeva, jedva su u kupu prošli Lutona gdje ih je Henderson vadio.

-Džastin i Kastanj opet donijeli bodove. Djeluju Lesterovi bekovi kao dobra opcija, ukoliko nemate Sujunčua ili Šmajhela. Dupla odbrana ipak nije dobra opcija.

-Šefild djeluje baš loše i biće ovo teška sezona za Vajlderovu ekipu. Što manje forsirati njihovu odbranu a i generalno njihov tim.

To je to za ovaj pregled.