XS
SM
MD
LG

Bačkoplančani računaju na umor ''crno-belih''

Dejan Rađenović - foto: OFK Bačka

Utakmicom između Partizana i OFK Bačke biće zatvoreno deveto kolo Super lige Srbije. Bačkopšalančani dolaze u Humsku u delikatnom trenutku po crno-bele, posle ispadanja iz treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Partizan je Partizan, i bez dileme veliki favorit. Bez obzira gde se nalaze na tabeli, da li su u formi ili ne, uvek idu na pobedu. Nesrećno su ispali iz Lige Evrope i sada mogu da se posvete isključivo domaćem šampionatu. Biće to za nas veliko iskušenje, probaćemo da iskoristimo umor domaćina i psihološđku situaciju u kojoj se nalaze posle Šarloa. Partizan je klub sa vrhunskom organizaciom koji su gladni trofeja i uvek idu na pobedu. Da li treba ponavljati da imaju sjajne pojedince i dobre strance. Moramo da odigramo muški, čvrsto, ne mekano i uđemo u susret bez respekta. Ostaje da se spremimo do ponedeljka, analiziramo rivala i pokušamo da pronađemo protivtežu za igru crno-belih. Da li će to biti dovoljno ostaje da se vidi. Svaka utakmica je bitna, fudbal je živa stvar i ne mora uvek da pobedi bolji rival - napominje trener Dejan Rađenović i dodaje da se raduje ponovnom viđenju sa kolegom  Aleksandrom Stanojević Sdtanojević, sa kojim je svojevremeno igro u mlađim kategorijama i prvom timu crno -belih.

Rađenović neće moći da računa na duže vreme povređenog Parađinca, Žakulu, koga muče prepone i primicač i Krčmarevića koji je tek počeo da trenira sa prvim timom.