XS
SM
MD
LG

Fantazi: Pregled trećeg kola

Moja ekipa iz trećeg kola

Iza nas je treće kolo Premijer lige pa je red da se osvrnemo na dešavanja u Fantaziju.

MOJA EKIPA

Ja sam sakupio 45 bodova. Kad sam sa tim bodovima napredovao 300 hiljada mjesta, jasno vam je kakvo je kolo bilo. Prosjek bodova 43, prosjek bodova onih koji su radili WC je 41. Sa te strane mogu biti i zadovoljan kolom a na kraju krajeva, Fantazi je maraton.

Ramsdejl nije donio CS ali je na odbrane donio četiri boda što je dobro. Dalas i Dinj su donijeli bodove. Dalas CS a Dinj je imao asistenciju. Vinagre i Long se nisu isplatili ali šta da se radi. U veznom redu, Suček i Salah su imali po asistenciju a Auba i KDB nisu uradili ništa.

KDB je bio moj kapiten i to nije uspješno prošlo. Žao mi je jer sam razmatrao Salaha. Ne bi to bio neki bum ali bih sigurno imao par bodova više i napredak bi bio veći za još nekih 100 hiljada mjesta. Što se napada tiče, Vilson je dao Totenhemu kako sam i najavio. Najavio sam i gol Venrera Vest Bromu. Međutim, iako je Čelsi dao tri, Verner nije imao ni asistenciju. A onda je u kupu dao Totenhemu da me dodatno provocira.

PREDLOŽENI IGRAČI

Sva tri igrača su bili promašaji. Ni Sterling, ni Votkins ni Kin nisu donijeli ništa tako da se nadam da niste slišali savjet u ovom kolu za instant izmjenu.

Sport DC liga

Iako je Andrija Stanković uzeo ''samo'' 47 bodova, zadržao je prvo mjesto u našoj ligi sa 245 bodova a on je i pobjednik septembra u našoj ligi. Ivan Ilijevski probio se do drugog mjesta i on ima 12 bodova manje od ldera. Treći je Srđan Grbić sa 225 bodova.

Tabela naše lige nakon tri kola

Ja sam sa 284. skočio na 262. mjesto i imam ukupno 149 bodova. Nije to nikako dobar početak ali sam i dalje pod utiskom da mi ekipa nije toliko loša i zato neću da divljam sa potezima.

BITNE NAPOMENE

-Everton je nastavio sa sjajnim igrama. Kalvert-Luin je opet dao gol. Opasno razmišljam da ga stavim umjesto Vernera, uštedim pare za WC kad budem radio a i da ubacim igrača koji je u naletu za razliku od Vernera.

-Fulam je najgora ekipa koju sam u skorije vrijeme gledao u PL. Isplati se tačno stavljati nekog ofanzivca njihovih rivala u svakom kolu jer imate dobre šanse za profit.

-Aston Vila jedini tim koji nije primio gol ali sada slijedi pravi test jer čekaju Liverpul. Sa druge stranee, Šefild jedini nije dao gol ali će imati šansu da daju jer gostuju Arsenalu a znamo kakva je odbrana Arsenala.

-Što se mojih planova tiče, jedino o čemu sad razmišljam jeste izmjena Verner out Kalvert in. Ostalo gotovo pa sigurno mijenjati neću.