XS
SM
MD
LG

Erbez: Kup Republike Srpske nam je interesantan, idemo na pobjedu

Zoran Erbez

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva će u osmini finala Kupa Republike Srpske sutra u Istočnom Sarajevu odmjeriti snage sa dobojskom Slogom.

Biće ovo prvi okršaj ove sezone ova dva prvoligaša Republike Srpske, a trener Sokolova, Zoran Erbez, u razgovoru za naš portal ističe da Slavija ide na pobjedu.

- Spremno dočekujemo utakmicu. Imali smo ovu tešku utakmicu u Modriči koju smo pobijedili i u ekipi vlada dobra atmosfera. Pokušaćemo sve da uradimo da prođemo dalje, nama je Kup interesantan, ali i bilo šta da se desi, da nas Sloga pobijedi nije kraj svijeta. Ono koliko sam ja upoznat sa ekipom Sloge i ono što sam čuo radi se o jako kvalitetnoj ekipi.Ukoliko slučajno ispadnemo onda nam preostaje da se fokusiramo na prvenstvo. Promjena će nekih vjerovatno biti u kadru, vidjećemo još do utakmice. Imamo zgusnut raspored, potrebno je da napravimo neki balans između prvenstva i Kupa Republike Srpske, ali kakav god da sastav izađe mi idemo na pobjedu, rekao nam je Zoran Erbez.

Današnji žrijeb osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine Slaviji je dao možda i najtežeg rivala, Zrinjskog, i to u Mostaru.

- Jedan od najtežih rivala, svakako, ali nikada se ne zna. Normalno da su favoriti, prepustićemo njima ulogu favorita, ali mi nećemo sigurno da se predamo. Ipak, ima još vremena do te utakmice, imamo ovaj Kup Republike Srpske, imamo prvenstvo, pa kada dođe na red Zrinjski onda ćemo o njima da razmišljamo i kako da se najbolje predstavimo.

Utakmcia Slavija - Sloga Doboj igra se sutra od 15.00 u Istočnom Sarajevu, bez prisustva publike, a meč sudi Slaviša Mazić iz Vlasenice.