XS
SM
MD
LG

Malin het-trikom ostavio Kembridž na vrhu, Šarčević spasio Bolton novog poraza

Foto: Cambridge United

Juče je odigrano sedmo kolo u Ligi 2. Bilo je uzbudljivo i sa mnogo golova.

Lider je ostala ekipa Kembridža. Zahvaljujući het-triku Pola Malina, savladali su Port Vejl sa 3-1. Pobjedu je ostvario i Njuport. Velšani su u gostima savladali Stivenejdž sa 1-0 a strijelac gola bio je Ejbrahams.

Sjajan meč odigrali su Berou i Bolton. Golovima Tejlora i Džonsa, domaći du nakon samo četiri minute imali 2-0. Kioso je vratio Bolton u igru ali je Angus povisio na 3-1. Do kraja prvog poluvremena, Bolton preko Dojla smanjuje na 3-2. Kada je djelovalo da će Berou odnijeti pobjedu, Bolton je došao do boda. Golom Šarčevića u petoj minuti nadoknade, Bolton je došao do 3-3.

Čeltenam je savladao Skantorp sa 1-0 a strijelac jedinog pogotka bio je Rid iz penala. Salford je sa 3-0 savladao ekipu Sautenda. Lenon je autogolom doveo tim Pola Skolsa u vodstvo da bi Vilson i Henderson potvrdili pobjedu. Herogejt je nastavio sa sjajnom sezonom po ulasku u profesionalni fudbal. Golom Maldona, poveli su kod Grimzbija, da bi Tili pogodio za 1-1. Drugim golom na utakmici, Maldon je donio pobjedu Herogejtu.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati. Morkamb i Mensfild su odigrali 1-1, Kolčester je sa 1-0 savladao Forest Grina. Eksiter je sa 2-1 savladao Krauli. Lejton je kao gost savladao ekipu Tranmerea sa 1-0. Mečevi Oldama i Karlajla te Bradford i Volsol, završeni su rezultatom 1-1.

Kembridž i Njuport imaju po 16 bodova, Čeltenam ima 14 a Herogejt 13 bodova. Na dnu su Skantorp sa četiri te Sautend sa dva boda.