XS
SM
MD
LG

Na Jahorini u toku pretprodaja ski karata za sezonu 2020/21

Olimpijski centar Jahorina

Saopštenje za medije, 22.10.2020. godineIzuzetno uspješna ljetna sezona na Jahorini je i zvanično zatvorene u nedjelju, 18. oktobra. Ovog  ljeta je ostvareno više od 65.000 vožnji što je povećanje za više od 21 puta u odnosu na bazngu 2016. godinu. Atraktivnosti Jahorine ovog ljeta su doprinjeli novi ljetni sadržaji – Tower, Loopster, Skydive koji se mogu vidjeti jedino na Jahorini, zatim pedaline i lopte za hodanje po vodi. Planinski Bob je najpopularnija adrenalinska atrakcija, a posjetioci su svakako uživali i u ljetnjem sankanju na gumama, vožnjama xRaycerom, biciklima i dugim šetnjam označenim planinskim stazama.

Za nadolazeću zimsku sezonu Olimpijski centar Jahorina je pripremio mnogobrojne novitete, najznačajniji su svakako radovi na ski stazama koje će ove sezone skijaše dočekati, idealno pripremljene i u svom do sada najboljem izdanju. U ovom centru je trenutno u toku akcijska pretprodaja ski karata sa popustom od 15%. Kupovina karata po akcijskoj cijeni je moguća na prodajnim mjestima na Jahorini ali i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina. Popust važi na kategoriju pojedinačnih ski karata od minimalno šestodnevne ski karte. Iako je mnogo uloženo u pripremu staza i nove ski sezne na Jahorini cjenovnik ski karata je ostao na istom nivou kao i prethodne godine i  moguće ga je vidjeli OVDJE

Karte za novu zimsku sezonu moguće je kupiti online, putem web shopa, ali i na prodajnom mjestu na kasi Poljice svaki dan od 09:00 do 15:00 časova.Postoje dvije opcije kupovine putem webshopa, skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na pickup mjestu koje je predviđeno samo za tu namjenu.

Ukoliko posjedujete Keycard od ranije moguće je unijeti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja, ova opcija je najjednostavnija i podrazumjeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mjestima. Pored niže cijene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima. S obzirom na povećano interesovanje za Jahorinom zbog najave zatvaranja granica Italije, Francuske i Austrije iz ovog centra su savjetovali svima da planiraju svoj zimski odmor na vrijeme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina.