XS
SM
MD
LG

OC Jahorina partner Ski kartice

 Olimpijski centar Jahorina, postao je član kluba programa pogodnosti Ski kartice namjenjenog prvenstveno skijašima. Jahorina je poželjela  dobrodošlicu svim vlasnicima Ski kartice uz popuste na određene ski pass pakete u okviru zimske sezone 2020/21 koju svi sa nestrpljenjem isčekujemo.

Jahorina ovom saradnjom postaje još atraktivnija destinacija skijaškoj populaciji Srbije i predstavlja dobar osnov za saradnju sa ostalim potencijalnim partnerima sa ove prelijepe planine. U predstojećoj sezoni sve vlasnike SKI KARTICE očekuju popusti na kupovinu šestodnevnih i sedmodnevnih ski karata u iznosu od 10% čak i za periode akcijskih popusta (osim za ski opening period, kada je već na snazi popust od 50%).

Iako je mnogo uloženo u pripremu staza i novu ski sezonu na Jahorini cjenovnik ski karata je ostao na istom nivou kao i prethodne godine. Svjesni situacije u kojoj se našao cijeli svijet iz Olimpijskog centra Jahorina su poručili skijašima da će tokom ove sezone biti organizovano još više promo perioda sa popustima na karte. Ski kartica program pogodnosti je još jedan od koraka koje sprovodi Olimpijski centar Jahorina sa dodatnim pogodnostima za povoljnije uslove zimovanja na ovoj planini.

Šta nas sve očekuje u predstojećoj sezoni možete pogledati na www.oc-jahorina.com/ ,

dok sve informacije o svim benefitima Ski kartica programa pogledajte na www.skikartica.rs