XS
SM
MD
LG

Drama u Velsu, konačno pobjeda Boltona

Foto: Newport

Večeras je odigrano deveto kolo Lige 2 a lideri su upisali nove pobjede.

Njuport je sa 2-1 savladao ekipu Kolčestera te su zadržali prvo mjesto. Poveli su preko Tvajna, da bi Braun u 85. minuti donio izjednačenje. U sudijskoj nadoknadi, Ejmond donosi trijumf svojoj ekipi. Kembridž je održao priključak, savladavši Volsol sa 2-0 a golove su postigli Malin i Ajronsajd.

Bolton je konačno upisao pobjedu. Ekipa trenera Iveta savladala je sa 1-0 Bradford a jedini gol postigao je Delfuneso. Forest Grin se probio do treće pozicije, nakon pobjede protiv Grimzbija. Strijelac jedinog gola bio je sjajni Jang.

Mensfild je nastavio sa očajnim rezultatima te je izgubio sa 4-2 od Herogejta. Beri i Brah su donijeli vodstvo gostima da bi Perč vratio domaće u igru. Briskol je dobio drugi žuti na startu drugog poluvremena a gosti su iskoristili igrača više te su preko Keja i Bidžinsa došli do 4-1. Konačan rezultat postavio je Karsli.

U ostalim susretima, postignuti su sledeći rezultati. Oldem je sa 2-1 savladao Sautenda u gostima dok je istim rezultatom Port Vejl savladao ekipu Čeltenama. Lejton i Eksiter odigrali su 1-1. Karlajl je dobio Morkamba sa 3-1 a Krauli Tranmerea sa 4-0.

Prvi je Njuport sa 22 boda dok dva manje ima Kembridž. Treći je Forest Grin sa 18 bodova. Na dnu su Skantorp sa četiri te Sautend sa dva boda.