XS
SM
MD
LG

Većina favorita opravdala očekivanja

Foto: Lincoln

Sinoć je odigrano deveto kolo u Ligi 1 a većina favorita opravdala je tu ulogu.

Linkoln je savladao ekipu Krua sa 1-0 golom Andersona te su zadržali prvo mjesto. Hal je gubio golom Dejlija kod Bristol Roversa ali su golovima Luisa-Potera, Slejtera i Ivsa, dobili sa 3-1. Portsmut je očito uhvatio sjajan ritam i savladali su Nortempton sa 4-0. Markis je dao dva gola a Kartis i Harns po jedan.

Sanderlend je golovima Vajka i Rajta dva puta vodio kod Ročdejla ali je Lund oba puta neutralisao to vodstvo te je meč završen 2-2. Ipsvič je sa 1-0 savladao ekipu Džilignema a gol je dao Bišop. Istim rezultatom dobio je Flitvud Šruzburija a gol je dao Evans. Piterboro je golovima Klark-Herisa i Vorda vodio dva puta protiv Bartona ali je Hemings oba puta pogađao i donio 2-2 gostima.

Plimut je savladao Donkaster sa 2-1. Čarlton sa 2-0 dobio je Oksforda dok su istim rezultatom MK Donsi savladali ekipu Vigan. Vimbldon je upisao pobjedu jer su sa 1-0 dobili Blekpul.

Linkoln je prvi sa 22 boda, Hal ima 21 a Piterboro i Ipsvič imaju po 19 bodova. Šruzburi, Oksford, Svindon i Barton imaju po šest bodova na dnu.