XS
SM
MD
LG

Nataša Pavlović pojačala redove Jahorine

ataša Pavlović, prije udaje poznatija kao Slijepčević posle godinu i po dana vraća se na teren i pojačaće redove paljanskog premijerligaša Jahorine.

Jedna od najboljih odbojkašica BiH sada je posvećena najljepšoj životnoj ulozi, roditeljskoj, a prošlog ljeta posle dvadeset godina bila je prestala sa aktivnim igranjem. Nekadašnja internacionalka odlučila je da pomogne svom matičnom i najdražem klubu Jahorini da u novoj sezoni ostvari sportske ambicije.

Sjajna Paljanka koja igra na poziciji korektora ponikla je i afirmaciju stekla u OK “Jahorina” iz Pala.  Sa matičnim klubom  osvaja titulu prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH.

Pored "Jahorinki" Nataša je igrala tri godine i u Gacku, i ostavila je veliki trag, pehar pobjednika Kupa BiH i dvije vicešampionske titule Premijer lige i treće mjesto na Kupu Balkana.

U kruni karijere, dvije sezone u Brčkom kao najbolja poenterka predvodila je Bimal Jedinstvo do šest titula, dva šampionska pehara prvaka BiH, dva Kupa BiH i dva Kupa Republike Srpske.

Desetogodišnja reprezentativna karijera, učešće na Mediteranskim igrama 2009. u Peskari Italija i 2018. u Taragoni / Španija uz to igrala je i u inostranstvu u OK "Jeszbereni" iz istoimenog mađarskog gradića.

Odbojkaško znanje, dugogodišnje premijerligaško i reprezentativno iskustvo aduti su Nataše Pavlović tako da je paljanski premijerligaš dobio veliko, provjereno i istinsko pojačanje.

 


Smeč 1 : 3 Igman
Sloboda Tuzlafarm : Mostar
Gacko : BL Volley
Jahorina 0 : 3 Bimal-Jedinstvo
Goražde : Kula Gradačac
Tabela
Poz Tim UT PB PR BOD
1 Bimal-Jedinstvo 8 8 0 24
2 Gacko 7 6 1 18
3 Mostar 7 5 2 15
4 BL Volley 6 5 1 14
5 Goražde 7 4 3 9
6 Igman 8 3 5 10
7 Jahorina 8 2 6 7
8 Kula Gradačac 7 2 5 5
9 Sloboda Tuzlafarm 6 1 5 6
10 Smeč 8 0 8 0