XS
SM
MD
LG
15.11.2020 Milorad Jugović

Preminuo Milan Vićić

IN MEMORIAM

Preminuo Milan Vićić, sportski radnik

Zbogom Milanče, ako stvarno odlaziš!

Radeći kao kulturno - sportski radnik,  Milan Vićić je drugovao sa sportistima koji su mu bili slika i prilika, obaveza, odmor i lijek. Tragajući za vremenom i načinom da svima bude na usluzi , najmanje trenutaka je posvećivao sebi. Zbogom Milanče, ako stvarno odlaziš !

Umio je da se raduje, a vedrinu vješto darivao svima. Ljude je savjetovao i svima vjerovao!

Odgovarao je na teška pitanja šaljivo a kada je tugovao, činio je to krišom da niko ne vidi. Sav sazdan od dobrote. U takvom obrascu,  život ima ogromnu cijenu - popusti zdravlje. Milanče ode…

Otac, suprug, brat, deda, prijatelj i prije svega dobar čovjek . Milan Vićić je ispoljavao dobrotu , razum, blage misli u  životnom vijeku , na radnom mjestu, kulturnim i sportskim događajima.

Ostvario je zapažene rezultate kao funkcioner FK “Rudar”Ugljevik,  radovao se svakom uspjehu kluba i svoga  zavičaja. Bio je referent za sport i kulturu u opštini Ugljevik, član skupštine FSRS, član UFSI OFS Ugljevik, delegat na Premijer ligi N/F saveza BiH, Komesar takmičenja omladinske lige BiH.

Nema više Milana Vićića, vrijednog kulturnog i sportskog radnika čiji će trag ostati neizbrisiv na prostorima BiH.

Bio je „udarnik sportski“ koji je gledao u budućnost, mnogo dalje od dana kada je u bijeljinskoj  bolnici otišao u svoj mir.

Milan Vićić biće sahranjen u ponedjeljak 16. novembra, na  gradskom groblju  u   Ugljeviku u 14 časova.