XS
SM
MD
LG

Nemanja Majdov otišao po zlato koje mu nedostaje: Voljan sam sve uraditi za njega

Reprezentativac Srbije u džudou, Nemanja Majdov, otputovao je na Evropsko prvenstvo u Prag i želi pridodati u svoju kolekciju zlato koje mu nedostaje, evropsko.

Momak iz Istočnog Sarajeva je odradio kompletan pripremni period, povreda na svu sreću nema, i spreman je za ovo takmičenje, na koje je došlo sve ono najbolje što "devedesetka" nudi u ovom trenutku.

- Odradio sam cijeli pripremni kamp kako treba, plan mog oca i trenera je ispoštovan. Dao sam sve od sebe da budem na vrhuncu forme. Nemam većih povreda i očekujem ošti rat. Trebam samo biti u svojoj viziji od samog početka, svaki meč je finale. Želim ići do kraja, nedostaje mi ovo zlato i voljan sam uraditi sve da bi došao do njega. Samo Bože pomozi, da bude uz nas i da nas čuva. Neka bude Njegova volja, kako god On zna šta je najbolje po nas. Naše je da se pomolimo, prekrstimo i naprijed, rekao je za naš portal Nemanja Majdov.

Voljom žrijeba, Nemanja Majdov će u prvom kolu raditi borbu protiv Izraelca Li Kohmana, a bolji iz tog meča ide na pobjednika meča Mađara Ronalda Goza i Slovaka, Petera Žilke. U ovoj liniji žrijeba su još stari rivali Siril Grosklaus iz Švajcarske, Estonac Matias Kusik, naturalizovani Turčin, Mihael Žgank, te Nijemac, Frank Petersilka.

Evropsko prvenstvo za seniore je počelo danas nižim kategorijama, a Nemanja nastupa u subotu.