XS
SM
MD
LG

Uvodni minuti skupo koštali Dobanovčane

Foto: youtube/FKRad

Prema očekivanjima Dobanočani su se vratili praznih šaka iz Kragujevca. Lider oslabljen za nekolicinu bolesnih igrača, odigrao je taman toliko koliko mu je trebalo da uknjiži nova tri boda i overi jesenju titulu. U postojećoj konstalaciji snaga na terenu, Budućnost je imala svoje šanse, i nepotrebne greške koje su ih ponovo skupo koštale. Zato će u nastupajućoj pauzi Budućnost morati da se dodatno pojača kvalitetnijim i pouzdanijim defanzivcima. Popd utiskom poraza u Kragujevcu trener Dragan Stevanović nam iznosi najsvežije utiske.

- Radnički 1923 je opravdao ulogu favorita i dokazali da su najbolja ekipa u ligi. Prvih 15-ak minuta nismo se najbolje snašli, Jeličić je pogrešio i primili smo gol. Uspeli smo da se konsolidujemo i Smiljanić i Ivančević su bili u prilika da nešto više učine. U poluvremenu sam izvukao dva bonusa i uveo Makišića i Tasića i u tom periodu imali smo svoje prilike, naročito u finišu utakmice. Nažalost, ponovo su nas individualne greške zadnje linije skupo koštale i to nam se ponavlja iz meča u meč. Anđelković je umesto gola pogodio stativu, Markišić i Dobrijević su imali prilike za postizanje gola. Igrali smo hrabro, i da smo bili precizniji i manje grešili možda bi utakmica otišla u drugom smeru - kaže Stevanović i napominje da zbog bolesti nije mogao da računa na omladinskog reprezentativca Katića, Novakovića, dok su Đorđević i Emeka pauzirali zbog parnih kartona.

U dobanovačkom prvoligašu fudbaleri se redovno testiraju i dva dana pre utakmice svi su bili negastivni. Očigledno da je mladi golman Zvezde Katić virus "zaradio" na reprezentativnom okupljanju.