XS
SM
MD
LG

Laboratorija od juče na Jahorini

Govoriti o upjehu i nenadmašnim istorijskim rezultatima Olimpijskog centra "Jahorina" u protekloj ljetnoj a i zimskoj sezoni suvišno je govoriti a filozofija tog uspjeha u koju mi u OC Jahorina vjerujemo su jaka prijateljstva sa svim subjektima na planini ali i u turizmu. U vrijeme se svi borimo protiv pandemije izazvane Korona virusom (Covid-19) i globalnim ekonomskim krizama pozivamo vas da budete dio tima koji će zajedno sa nama uspješno ogovoriti na sve izazove koji nas mogu dočekati u zimskoj sezoni 2019/20.

Olimpijski centar Jahorina donjeo je Covid proceduru za cijelo skijalište a pored istih uspostavio je saradnju sa laboratorijom „Centralmed" sa Pala. Ljubitelji Jahorine koji se odluče da provedu odmor na našoj planini ovu zimu imaće na raspolaganju i usluge testiranja (serološki i PCR test) na Covid-19. Medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju na planini i vršiti testiranje 24 časa prije povratka u matičnu zemlju a test će im važiti 48h od dana izdavanja testa. Cilj nam je da budući posjetioci sigurno i zdravo stignu do svoje zemlje a uz što manje troškove pa smo vođeni istim dogovorili i obezbjedili im popust od 5% za usluge testiranja. Labotaroriju „Centralmed" za dogovor oko testiranja posjetioci mogu samostalno kontaktirati na telefon +387 65 024 402 ali i preko OC Jahorina za šta im stoji na raspolaganju kontakt telefon +387 57 270 003.

Takođe predlažemo da svi zajedno učinimo i sljedeće: #nosimasku #održavajhigijenu #držidistancu #budisiguran i na taj način damo još jedan doprinos u smanjenju širenja i posljedica koje virus sa sobom donosi.

Olimpijski centar Jahorina živi u nadi da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobjednici u borbi protiv virusa i da će ovo biti samo još jedna priča iz koje ćemo svi izvući mudre pouke i krenuti dalje u uspješne poslovne i privatne pobjede - koje će ujedno stvarati buduće najljepše olimpijske uspomene.

Naše misli su uz vas, vaše porodice, olimpijski pozdrav šaljemo sa željom da svi zajedno budete dobro i zdravo.

Jahorina cares!