XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 11. kola

Moja ekipa za 11. kolo

Pred nama je novo kolo Premijer lige a samim tim i nova Fantazi uzbuđenja. Biće dosta teško kolo s obzirom da ima nekoliko zanimljivih mečeva a imamo i prvi odložen meč radi korone. Naime, cijeli tim Njukasla je u izolaciji pa je njihov meč sa Aston Vilom odložen.

MOJA EKIPA

Planirao sam jedno a na kraju morao drugo. Ideja je bila jedan transfer. Umjesto Beljerina neko iz odbrane Vest Broma ili Njuke. Ali pošto sam imao Martineza, Griliša i Vilsona, morao sam druge stvari raditi. Ako možete sa klupom da izgurate, najbolje je ostaviti igrače iz Vile i Njuke jer ćete uštedjeti izmjene. Ja nisam mogao to izvesti a da mi tim liči na nešto. Ubacio sam Mendija umjesto Martineza jer je imao pet CS na šest mečeva. Umjesto Griliša, ubacio sam Vord-Prausa ali to je transfer za ovo i naredno kolo. Nakon toga, vraćam Griliša ako sve bude okej.

Čelsi ide na Lids kući. Jesu dobri defanzivno ali znate kakav je Lids. Mogu izgubiti ali je realno da daju gol. Ja se uzdam u sreću i idem sa duplom odbrano Čelsija a svakako Čilvel i u napadu može donijeti bodove. Od Beljerina ne očekujem puno i više ga ostavljam jer im slijede mečevi sa Barnlijem i Sautemptonom kući i tu se nadam bodovima. Mada, kako Murinjo igra derbije i Arsenal generalno, možda i može neki CS pasti. Od Lamptija više očekujem u ofanzivi nego defanzivi.

Sa veznim redom sam zadovoljan. De Brujne bi morao donijeti mnogo bodova protiv Fulama gdje bi Siti morao par komada dati. Salah ide na Vulvse i ne vjerujem da može biti previše bodova ali uvijek može uraditi nešto. Medison protiv Šefilda ima sve preduslove da uradi nešto. Od Součeka ne očekujem apsolutno ništa. Neka odigra i neka ne dobije karton i meni i ta dva boda dosta. Vord-Praus igra u odličnoj formi i lako može uraditi nešto.

Od Vernera očekujem efikasno kolo jer generalno očekujem fantastičan meč između Čelsija i Lidsa. Od Kalverta ne očekujem ništa i mislim da će ovo biti tvrd meč u kome Barnli dolazi do trijumfa.

IZBOR KAPITENA

Ako imate Sitijevce, izbor kapitena je prilično jednostavan. Najbolja opcija je KDB jer je najsigurniji što se starta tiče. Svakako Marez je dobra opcija pa i Sterling. Poslije njih, sledeća najbolja opcija po meni je Timo Verner jer očekujem dosta golova a samim tim i efikasno kolo za njega.

Liverpulovci olaze u obzir, prije svih Salah, ali više kao neka sigurica. Dosta će ga ljudi imati za kapitena pa ako i zezne, nećete pasti mnogo. Totenhemovce bih izbjegao a svakako razmotriti Brunu. Opet gostuju, on je u sjajnoj formi i svakako je i više nego dobra opcija.

BITNE NAPOMENE

-Kejn je upitan za duel protiv Arsenala. Svakako bih ga izbacio jer imaju težak raspored u narednom periodu.

-Raul Himenez će biti neko vrijeme van terena nakon frakture lobanje.

-David Luiz je takođe pod znakom pitanja za derbi Sjevernog Londona i zavisiće dosta i od njega samog da li će igrati.

-Klop sve više pravi probleme svim igračima Fantazija sa ofanzivnim dijelom. Međutim, osigurali su prvo mjesto u LŠ pa se nadamo da sada neće biti nekih egzibicija. Realno je da Žota ostane na klupi.

-Žiru je u poslednjem meču u LŠ dao četiri gola. Možda se nametne prije Ejbrahama u špicu.

-Dinj propušta i duel sa Barnlijem.

To je to za ovu najavu. Srećno svima!