XS
SM
MD
LG

Poraz Zmajeva u Kruševcu, Napredak prekinuo osmogodišnju seriju bez pobede u Super ligi

Sedamnaesto kolo Linlong Super lige Srbije Zmajevi su otvorili gostovanjem u Kruševcu. Nažalost po ekipu Voždovca, neslavno, jer je Napredak slavio rezultatom 3:1 (1:1). Time je srušen niz Zmajeva od osam godina bez poraza od Kruševljana u Super ligi .

Da je nezgodan protivnik u pitanju, videlo se od samog početka iako su fudbaleri Voždovca imali inicijativu, bolji posed lopte tokom većeg dela ovog susreta, kao i nekoliko izglednih šansi. Falilo je malo sreće, ali ne i borbe, jer je odnos prema igri bio na mestu, kao i uvek kada ovi momci nose dres Voždovca.

”Želeo bih da čestitam Napretku na pobedi, stručni štab i igrači pošteno rade svoj posao. Razočaran sam jer je ovo trebalo da bude fudbalska predstava, a na kraju nismo videli mnogo sporta. Čestitao bih svojim momcima, na herojskoj borbi i neodustajanju do poslednjeg minuta. Tužan sam što sam danas morao da prisustvujem svemu ovome, ali to ne umanjuje pobedu protivnika,” zaključio je šef stručnog štaba,  gospodin Jovan Damjanović. 

Voždovac u sledećem kolu dočekuje favorizovanu ekipu Partizana, ali kako se utakmica igra kod kuće, na Krovu, nema sumnje da će momci dati sve od sebe i pružiti svoje najbolje izdanje.