XS
SM
MD
LG

Pobeda za "Građevinare" stigla u 90 minutu

Trener "građevinara" Milan Milanović - foto: juznevesti.com/Vanja Keser

Rad je u Šapcu igrao dobro i sadržajno oko75 minuta, do izlaska povređenog Blažića iz igre. Svoje dobre periode igre nisu uspeli da materijalizuju,  i do gola su došli kad su se najmanje nadali, u 90 minutu. Za propuste su mogli biti kažnjeni da je domaćin bio precizniji. O dešavanjima sa utakmice razgovarali smo sa trenerom Milanom Milanovićem.

- Rekao sam ranije da će biti pobeda i poraza, i to se potvrdilo u Šapcu. Veći deo susreta smo igrali dobro do povrede Blažića. Mačva narednih desetak minuta preuzima inicijativu i stvorili su tri zrele prilike. Imali smo šanse u prvom poluvremenu i na početku druhih 45 minuta, i da smo ih iskoristili utakmica bi otišla na našu vodenicu. Pogodili smo na isteku utakmice, mislim zasluženo - kaže Milanović, zabrinut zbog povrede Blažića. 

Milanović za Mačvu kaže da je odlkuje kao i sve ekipe, nešto specifično. To su pokazali pobedom nad Inđijom i odigrali su naročito dobro na gostovanjima. - Vidi se, kaže on, da imaju nekoliko iskusnih igrača poput Obrovca, Radanovića, Ristivojevića, i mlade snage Markovića, Galića... oko kojih se sve vrti. 

Kraj polusezone obeležiće na Banjici duelom protiv Spartaka ŽK.

- I protiv Radničkog bili smo dobri, nadam se da ćemo ovaj put biti čvršći i iskoristiti pobedu u Šapcu kao motiv za osvajanje novih bodova. Mi smo od OFK Bačke bili u dobrom ritmu ali nas je korona virus poremetio i 6-7 igrača je bilo u samoizolaciji. Recimo Đurić je po povratku bio van ritma, da bi tek sada dolašao do željenog nivoa - zapažanja su iskusnog stručnjaka, koji o Subotčanima ne želi da govori.