XS
SM
MD
LG

Novi snijeg i novogodšnje skijanje na Jahorini

Na Jahorini je palo više od 30 cm novog snijega i uslovi za skijanje su odlični. U naradnim danima meteorolozi najavljuju još snijega a Olimpijski centar Jahorina vrijedno radi na pripremama ski staza, cilj im je da osposobe sve ski staze i sve instalacije vertikalnog transporta puste u rad.

Sa više od 30 dana skijanja u kontinuitetu i poboljšanjem poslovnog rezultata za 70% Olimpijski centar Jahoirna ispraća ovu godinu i na posebna način dočekuje novu, 2021.

Bezbrižnost svih gostiju je na prvom mjestu, otkazane su sve manifestacije i koncerti po kojim je ova planina nadaleko poznata. U skladu sa tim pripremili su niz strogih mjera za smanjenje širenja virusa korona, i skijanje na Jahorini je u potpunosti bezbijedno. Uz želju da sa Novom godinom sve ružno ostavimo iza sebe, Olimpijski centar ''Jahorina'' vas poziva da Novu 2021.godinu dočekate na drugačiji način, na skijama u idiličnoj planinskoj atmosferi. 31 decembra od 22:00h do 02:00h iza ponoći, uz posebnu prazničnu atmosferu će biti moguće skijanje sa vrha staze Poljice.

Za novogodišnje skijanje će važiti samo i isključivo jedinstvena ski karta po cijeni od 50 KM. Doživite magiju na Jahorini i uskijajte u Novu 2021. godinu!