XS
SM
MD
LG

Kabel od Vojvodine dobio četiri talentovana bonusa

Slika sa treninga Kabela - foto: Z.Vasiljević

Kabel, drugoplasirani tim Prve lige Srbije, počeo je pripreme u ponedeljak. Trener Zoran Vasiljević uspešno se oporavio od kovida-19 i ponovo je na mestu uspeha, sa željom da se što bolje pripreme i ponove berićetnu jesen. Računajujći potencijalna pojačanja, igrače na probi i starosedeoce, Vasiljević na raspolaganju ima oko 26 igrača.

- Uspeli smo da zadržimo kostur tima, igrače koji su bili nosioci igre i izneli najveći teret u dosadašnjem toku prvenstva. Plan je da se pojačamo na poziciji centralnog veznog, krilnog igrača i jednog špica. Kompletne pripreme odradićemo u Novom Sadu, gde imamo optimalne uslove za rad. Treniramo na terenu sa veštačkom travom na Sajmištu i u SC "Vujadin Boškov", gde nam je dostupan mali "veštak" i igrališta sa prirodnom travom, kao i teretna - navodi poznati stručnjak i zahvaljuje se Vojvodini koja im je ustupila četiri talentovana bonusa. Reč je o dvojici golmana Toromanu (treći čuvar mreže "lala") i Pušiću (donedavno je branio za srpskoligaša Bečej), desnom spoljnom igraču Miriću (2001.) i špicu Bogdanoviću (2002.).

Pored dva golmana, Braća i Kneževića, Kabel su napustili Grbović, Gajić i Žunior (Vojvodina ga ustupila GFK Jagodini). Novosadski prvoligaš je ugovorio šest kontrolnih utakmica. Prva je na programu 19. januara, na Paliću sa Zlatiborom, slede IMT, Bečej, GFK Jagodina, Vojvodina i generalka sa Kolubarom u Lazarevcu.