XS
SM
MD
LG

GFK Dubočica već odigrala prvu kontrolnu utakmicu

Detalj sa današnjeg meča iz Surdulice - foto: facebook.com/fkradniksurdulica

GFK Dubočica prva je od prvoligaša odigrala kontrolnu utakmicu. Za rivala su imali kvalitetnog superligaša Radnik iz Surdulice (1:1). Na našu konstataciju da je isuviše rano, posle tri treninga, proveravati mogučnosti tima, trener Saša Mrkić odgovara: - Volim odmah, po mogućstvu sa najačim protivnikom da testiram mogućnosti ekipe, pre svega može da se vidi da li su ispoštovali i odradili vežbe na individualnom planu.

U prvom poluvremenu sam dao priliku prvom timu a u nastavku šansu su dobili rezervisti i oni koji se nalaze na probi. Dalo se zaključiti da se moramo pojačati u svim linijama i dovesti nekolicinu kvalitetnih i proverenih igrača. Za sada nas je napustio rezervni golman Danilo Golović - kaže Mrkić i naglašava da ima na raspolaganju dovoljan broj od 27-28 igrača koji ma je priključeno 5-6 nadarenih omladinaca kako bi osetili atmosferu i lakše se prilagodili.

Ugovorene su pripremne utakmice sa Radničkim iz Pirota i Vlasinom i u planu je da se odigraju još tri prijateljska susreta. Zbog poplavljenih terena u Leskovcu, trenira se dva puta dnevno u obližnjem Brestovcu, koji pruža optimalne uslove za rad.