XS
SM
MD
LG

U Trayalu otvoren konkurs za centralnog veznog i napadača

Ekipa Trayala na prvom treningu - foto: facebook.com/fktrayal

Trayal je juče počeo sa pripremama ali im velike probleme stvara visoki snežni pokrivač, tako da privremeno treniraju u balonu dok se ne ukloni sneg sa terena sa veštačkom travom. Trener Goran Lazarević na raspolaganju ima oko 20-tak igrača i tri golmana. Popularni "gumari" će kompletne pripreme odraditi u Kruševcu.

- Pripreme će nam poslužiti da se stabilizujemo, podignemo nivo igre i forme, razigramo mlade igrače i izborimo opstanak - bio je kratak i jasan Lazarević. Kruševački prvoligaš je zakazao čak devet pripremnih utakmica. Prva je na redu 23. januara protiv GFK Jagodine, sledi srpskoligaš Župa, Radnički 1923 (Kragujevac), Radnički (Svilajnac), Timok 1919, Car Konstantin, Budućnost (Popovac), Meševo i generalka 13. februara sa Borcem 1926 iz Čačka.

Kad je u pitanju prelazni rok, za ovaj period aktelni su odlasci. Trayal su napustili golman Drašković, Jovanović, Kilibarda i Lisčević. S' obzirom na odliv igrača, tražiće se prvenstveno centralni vezni i napadači, uopšte uzev, svaki kvalitetniji i po mogućstvu mlađi fudbaler je dobrodošao.