XS
SM
MD
LG

Krstajić: Drago nam je što imamo reprezentativca, ali neće biti lako bez Lukića

FudbaleriTSC iz Bačke Topole danas putuju u Tursku, gde će se u naredne dve nedelje pripremati za drugi deo sezone u Superligi.

Šef stručnog štaba TSC-a Mladen Krstajićizrazio je zadovoljstvo radom sa ekipom u prvoj nedelji priprema u Bačkoj Topoli. "Svi smo zdravi i na broju i verujem da ćemo na najbolji mogući način iskoristiti ove pripreme", rekao je Krstajić pred polazak.

Prema njegovim rečima, najbolji strelac ekipe Nenad Lukić neće putovati sa ekipom u Tursku jer je dobio poziv za reprezentaciju, koja se sutra okuplja. Krstajić je izrazio zadovoljstvo što TSC ima igrača u reprezentaciji, ali je napomenuo da mu je žao što Lukić, kao jedan od najboljih igrača neće biti na drugom delu priprema.

"Ipak, šta je tu je, idemo u Tursku da se pripremamo. Tamo ćemo imati punih 12 dana, u toku kojih ćemo odigrati i četiri pripremne utakmice. Veoma smo zadovoljni onim što smo do sada uradili, a u pripremnim utakmicama imaćemo i dobar filter da procenimo gde nam je mesto i da popravimo ono što je potrebno", rekao je Krstajić.

Kondicioni trener Veselin Sekulović zadovoljan je rezultatima koje je ekipa pokazala u prvoj nedelji priprema.

"Uradili smo inicijalno testiranje kada smo se vratili sa pauze i videli smo da su svi zaista dobro odradili program koji sam im zadao, tako da su svi u optimalnom stanju za trening. Kako vreme na pripremama odmiče, igrači su sve bolji i bolji", rekao je Sekulović i dodao da ekipu u Turskoj nas čeka naporan rad.

"U Antaliji ćemo se fokusirati na treninge snage i prevencije. Najbitnija stvar je da su svi zdravi, tako da će rezultati doći sami po sebi. Verujem u momke, oni su vredni i znaju za šta se borimo", rekao je Sekulović.

Ekipa se sa priprema u Turskoj vraća TSC se 28. januara.

Jesenji deo sezone FK TSC je, posle 19 odigranih kola završio kao osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je zauzeo 4. mesto.