XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 19. kola

Moji bodovi u 18. kolu

Iza nas je 18. kolo a u subotu već kreće 19. kiolo Premijer lige. Red je da pričamo tim povodom i o Fantaziju.

PREGLED 18. KOLA

MOJA EKIPA

Ja sam aktivirao WC i na kraju sam sakupio 42 boda. Nije toliko loše s obzirom koliko je kolo bilo loše. Čak sam i napredovao oko 40 hiljada mjesta tako da sam i zadovoljan. 

Bodove su mi donijeli Sitijevci. Ederson i Diaš sa duplom odbranom a De Brune asistencijom. Još mi je bodove donio Kejn a svakako da me je dosta unazadilo to što od svih baš Tirni nije igrao za Arsenal radi umora. Prije meča Arsenala bio sam blizu ulaska u 700 hiljada i tamo bih sigurno i završio da je on igrao ali šta da se radi.

Nema se šta puno reći o ovom kolu. Znate kakva su vremena kad je bolje imati Sitijevu odbranu nego napad. Svaka dalja priča je manje više suvišna.

NAJAVA 19. KOLA

MOJA EKIPA

Svakako uključujem Benč Bust ali još nisam sredio tim do kraja. Neki plan mi je izbaciti Kejna i Saku a ubaciti Firmina i Griliša. I Bobi i Griliš imaju po dvije utakmice a Kejn i Saka po jednu. Još ću sačekati da vidim šta je sa Tirnijem ali ako bude upitan, ubaciću Risa Džejmsa. Jeste -8 ali sa BB bi se moglo dosta isplatiti. Na kraju krajeva, pa vidite kakva je sezona i da tu više nema nikakve logike. Igraj na osjećaj pa šta ti Bog da.

Odbranu će mi činiti Sitijev Dvojac Ederson Diaš. Protiv Palasa i Vile bi mogli imati dupli CS a jedan bi morali kako god. Svakako dobar dio igrača ide sa duplom odbranom Sitija pa tu ništa ne gubim. Vest Hem ima Barnli i VBA kući pa sam duplirao odbranu sa Fabijanskim i Kresvelom. Mi ima Vest Hem i Liverpul u gostima. Nadam se nekako 0-0 sa Vest Hemom a i realno nisam nikog pametnijeg od njega imao za staviti. Za Tirnija ćemo vidjeti šta i kako a Dalas je sigurno neko ko će imati samo jedan meč ali šta da se radi. Valjda da gol Brajtonu.

Vezni red je odličan. De Brujne protiv Palasa i Vile bi morao donijeti mnogo bodova. Brine me malo što je Pep pričao o nekom umoru ali valjda ga neće odmarati. Meni je svakako kapiten pa šta bude. Bruno protiv Liverpula i Fulama ne vjerujem da će eksplodirati ali vjerujem da će donijeti bodove bar na jednom meču. Medison ima Sautempton i Čelsi. U prvom meču očekujem dosta mada on i Čelsiju može dati. Souček je taj od kojeg očekujem nešto s obzirom na raspored a Griliš koji mi vjerovatno ulazi ima Siti i Njukasl. On je ludak koji može i Sitiju dati a da ne govorim o meču protiv očajne Njuke.

Firmino, Bamford i Silva su mi u napadu. Firmino po meni rešava derbi ako Liverpul dobije Junajteda. Salah nije dobar protiv njih a Bobi je stvoren za ovakve mečeve. Protiv Barnlija isto može dobar biti a i sigurno ga neće rotirati. Silva ima jedan meč ali ima VBA kući. Jako dobra šansa da uradi nešto jer bi trebao biti starter. Bamford isto ima samo meč protiv Brajtona ali on može mnogo bodova donijeti.

U suštini, sa -8 bih trebao imati 12 igrača sa duplim kolom i tri sa jednim mečom. Nije baš najbolje ali šta je tu je.

IZBOR KAPITENA

Takva su vremena da nema idealnog poteza ali De Brujne bi morao biti najbolji izbor za kapitena. Nekako od Liverpulovaca ne očekujem previše i mislim da Salah i nije toliko dobra opcija za kapitena. Čak bih prije stavio kapitensku Medisonu ili Vardiju. Bruno isto nije idealna opcija jer kao što rekoh ne očekujem eksploziju.

Mada, možete staviti Součeka pa proći bolje nego sa De Brujneom. Nema prosto logike i pravila u ovoj ludačkoj sezoni.

NAPOMENE

-Fabijanski jeste žut na Fantaziju ali bi trebao biti spreman.

-Vila će na kraju imati duplo kolo iako ne igraju sa Evertonom. Nadoknadiće meč protivv Njukasla iz 15. kola. Ne znamo baš kako je ko od igrača ali nekako Griliša moramo staviti pa šta Bog da.

-Duel Lidsa i Sautemptona će se odigrati najvjerovatnije u 23. kolu. Sada neće jer će Soton igrati odložen meč sa Šruzburijem u FA kupu.

-Totenhemovce bi bilo pametno izbaciti ali i ostaviti prostora da ih vratite bez prevelikih problema. Protiv Šefilda ne mogu baš previše donijeti a to im je jedini meč.

To je manje više to. Savjet za transfere jeste da ih radite u subotu ujutru kad budete imali najnovije informacije. Sada je još rano i zato ih ja još nisam uradio iako imam plan šta i kako.