XS
SM
MD
LG

Izbor najboljih 3. februara

MRKONJIĆ GRAD - Završna svečanost proglašenja najboljih sportista, sportskih kolektiva i zaslužni sportskih radnika u Mrkonjić Gradu za 2020. godinu održaće se 3.februara u 20 časova i 30 minuta u sportskoj dvorani. Odlučeno je na današnjoj sjednici Komisije za izbor najboljih sportista i sportskih kolektiva, na kojoj su razmatrani i prijedlozi klubova za najuspješnije sportiste, sportske kolektive, mlade perspektivne sportiste i zaslužne sportske radnike.

Iz desetak sportskih klubova stiglo je četrdesetak  prijedloga,  ako je suditi po tome prošle godine mrkonjićki sportisti imali su dosta uspjeha, na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Ko će ponijete epitet najboljeg sportiste, sportskog kolektiva i perspektivnih sportista  znaće se na svečanosti koja je zakazana za srijedu 3.februara u 20 časova i 3o minuta u sportskoj dvorani.

Svečanost će biti upriličena pred početak finalne utakmice 15.Gradskog turnira u malom fudbalu. Svečanost će se održati bez prisustva publike, zbog pridržavanja preventivnih mjera zbog pandemije korona virusa. Ljubitelji sporta svečanost će moći da prate putem on lajn kanala na internetu.

Organizator manifestacije je opština Mrkonjić Grad, uz pokroviteljstvo preduzeća „Hidroelektrane na Vrbasu“ i tehničku organizaciju Kulturno -sportskog centra „Petar Kočić“.