XS
SM
MD
LG

Nišlije odnele bodove iz Šapca

Trener Alfred Jermaniš

Nišlije odnele bodove iz Šapca

U okviru 23 kola Linglong Tire Superlige Srbije, Mačva je kod kuće poražena od Radničkog iz Niša rezultatom 0:2 (0:1). Pobedu gostima doneli su Nenad Gavrić golom postignutim u 12.min. i Filip Kasalica u 83.minutu meča.

Alfred Jermaniš: "Gosti su bili bolji u prvom poluvremenu, mogli su voditi više od jednog gola razlike, nisu to iskoristili, drugo poluvreme mi smo našli neku novu snagu, da možda pokušamo nešto napraviti... analizirali smo Radnički Niš, to je jaka ekipa sa dobrim pojedincima, mi smo analizirali njihovu utakmicu protiv Metalca i videli da imaju kvalitetne igrače, da je ekipa organizovana, da se vidi "ruka" trenera. Mi smo krenuli drugo poluvreme, kao što je rekao kolega Gaćinović, na sve ili ništa, imali smo 2-3 odlične šanse, nismo ih iskoristili. Slažem se da je Radnički bio bolji za ta dva gola i da su sasvim zasluženo osvojili bodove."


FK Mačva: Gordić (G), Ćirković (od 87. N.Panić), M.Mijailović, Nikolić, B.Marković, Obrovac, Kočar (od 46.Tripković), Knežević, O.Mijailović (od 81. V.Panić), Trimanović i Mihajlović (od 46.Pešić)
Žuti kartoni: Ćirković u 17., Kočar u 32., Obrovac u 77., Pešić u 89.min.

FK Radnički: B.Ristić (G), A.Marković, Stevanović, Bjeličić, Gavrić (od 81.Đuričin), Aksentijević, Kovačević (od 74.Petrović), Ćirković (od 74.Kasalica), P.Ristić (od 55.F.Marković), Pantelić i Đuričković
Žuti kartoni: Stevanović u 30., Kasalica u 74., Petrović u 75., Pantelić u 85.min.

U narednom 24.kolu domaćeg šampionata, Mačva narednog vikenda gostuje ekipi Novog Pazara.

PR Zoran Divljaković