XS
SM
MD
LG

Zeljković posjetio PFS Gradiška

Огњен Ваљић, Милош Бркић, Вицо Зељковић и Бојан Кушљић

Милош Бркић, предсједник ПФС Градишка је у Културном центру у овом граду дочекао делегацију ФСРС, на челу са предсједником Вицом Зељковићем, потпредсједником Бојаном Кушљићем и генералним секретаром Огњеном Ваљићем и одржао конструктиван састанак резимирајући шта је урађено у протеклом периоду и шта се планира у будућности.

Састанку су присуствовали и представници ГФС Градишка Илија Гиговић, ОФС Србац Бранко Граховац и ОФС Лакташи Мирослав Коџоман и члан ИО ФСРС Огњен Жмирић. Зоран Декет, ОФС Прњавор је оправдао свој изостанак и поздравио у поруци све присутне.

 

У име свих општинских и градских савеза, а и у име свог матичног клуба Слоге из Српца Бранко Граховац се захвалио предсједнику на финансијским инекцијама кроз котизације и трошкове службених лица и да је та помоћ више него добро дошла посебно у ова тешка времена за привреду и спорт.

Зоран Вујат, секретар ПФС Градишка је пренио поздраве свих 16 клубова Подручне лиге и њихову молбу да се умањења од 50% наставе и у наредном периоду.

Састанку су присуствовали и чланови скупштине ФСРС, којима се г. Зељковић захвалио на подршци. У име делегата у ФС БиХ Синиша Аџић се обратио присутнима и истакао јединствену подршку г. Зељковићу на изборима 16. марта 2021.

Предсједник Зељковић је истакао да ће у наредном периоду посебан акценат бити дат на побољшање инфраструктуре, тј. изградњу 20 терена са вјештачком травом у Републици Српској. Сљедећа станица ПФС Требиње.