XS
SM
MD
LG

Manji broj grešaka odlučio duel u Ivanjici

Foto: FK Javor Matis

Javor Matis i Novi Pazar odigrali su jednu turbulentnu i zahtevnu utakmicu. Sasatala su se dva ravnopravna rivala, sa striktnim zaduženjima na taktičko-tehničkom planu, i tokom celog susreta vodila se prava rovovska bitka. Sa navedenom konstatacijom slaže se trener domaćina Igor Bondžulić.

- Iza nas je izuzetno teška utakmica, začinjena sa dosta trčanja, nametnutih taktičkih zadatka tokom svih 90 minuta. Teško je bilo doći do tri boda. Napravili smo manje grešaka, iskoristili trenutak nepažnje protivnika, i to se pokazalo odlučujućim za ishod meča - reči su Bondžulića.

Poznati stručnjak nije krio zadovoljstvo učinkom tima u prva četiri kola. - Ako ne računam Partizan, protiv Mladosti, Napretka i Novog Pazara osvojili smo sedam bodova, i moramo biti prezadovoljni. Bodovi dobijaju na značaju ako se zna da je svaka utakmica kvalifikaciona i moramo nastaviti u istom ritmu do kraja. Teško je planirati svaki naredni meč, jer se mora uložiti maksimum ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat -  napomenuo je naš sagovornik.

Ivanjičane narednog vikenda očekuje neugodno gostovanje u Surdulici. - Dobro se, kaže on, poznajemo i znam da nas očekuje još jedna teška utakmica. Radnik je jako disciplinovana ekipa koja zna igrati na rezultat. Nalaze se u jako dobroj seriji rezultata u nastavku prvenstva.