XS
SM
MD
LG

Za "rudare" popravni protiv Dinama

FK Kolubara - foto: lična arhiva/FK Kolubara

Lazarevčani još ne mogu da prebole neočekivani poraz od Loznice. Slike sa utakmice još im se vrte u glavi, i pitaju se gde su pogrešili. Krenuli su dobro, poveli, i to kao da ih je opustilo, misleći da će pobeda sama po sebi doći. Generalno, mišljenje trenerske strike je da nisu izgledali kao tokom priprema. Srećom i direktni konkurenti u borbi za drugu poziciju (vodeći Radnički je daleko odmakao), nisu bili uspešni, i "rudarima "se pruža prilika za popravni protiv ugroženih Vranjanaca. 

Za Vranje Lazarevčane vežu lepe uspomene i pobeda od 4:2 u prvom delu prvenstva. U odsustvu bolesnog Dejana Nikolića, tim je tada vodio prvi asistent Vujadin Radenković, do juče pomoćnik Zorana Milinkovića.

-  Dinamo neguje napadački fudbal, vole da dominiraju. Protiv RFK Grafičara imali su veći posed i pokazli su dozu agresivnosti u napadu. Imaju iskusan sastav, dobro se poznajemo i, s' obzirom da igramo u Lazarevcu, bliži smo pobedi, koja bi mnogo značila na stabilizaciji tima - reči su Radenkovića. Duel protiv Dinama propustiće zbog kartona Jovanović i povređeni Stanković.