XS
SM
MD
LG
01.03.2021 Administrator DC

Sjajni Sokočani

SOKOLAC - Članovi Atletskog kluba “Glasinac” sa Sokoca osvojili su danas sedam zlatnih i četiri srebrne na Zimskom KUP-u BiH u bacanjima, koji je održan u Sarajevu, rekla je Srni trener za mlađe kategorije Srna Rajak.


Tamara Tošić osvojila je zlatnu medalju u bacanju kugle, rezultatom 8,58 metara, a njena klupska koleginica Teodora Gladanac zlatnu medalju bacivši koplje 30,85 metara, obje u kategoriji djevojčice /starije pionirke/.

Anđeli Kovačević iz “Glasinca” pripala je zlatna medalja u bacanju koplja sa rezultatom 36,75 metara u kategoriji seniorki.

Luka Kezunović osvojio je dvije zlatne medalje u bacanju kugle rezultatom 10,90 metara i koplja 39,04 metra u kategoriji dječaci /stariji pioniri/, a njegov klupski kolega Marko Memedović srebrnu u bacanju koplja sa rezultatom 37,17 metara u istoj kategoriji.

Mlađem junioru “Glasinca” Gordanu Borovčaninu pripalo je prvo mjesto u bacanju kuplja, rezultatom 37,44 metara.

U kategoriji seniora Marko Lubarda je ponio dvije srebrne medalje, u bacanju kugle rezultatom 14,58 metara i u bacanju diska rezultatom 34,17 metara.

Aleksandar Lučić osvojio je zlatnu medalju bacivši koplje 60 metara, a njegov klupski kolega Marko Malović srebrnu medalju u bacanju kladiva - 32,67 metara.