XS
SM
MD
LG

Igor Bondžulić: U ligi se igra tvrdo, oprezno, na rezultat

Foto: FK Javor Matis

Dobro su se Ivanjičani držali u Surdulici, punih sat vremena, neiskorišćene prilike i greške zadnje linije kumovale su porazu.

- Svaka prethodna utakmica mora po završetku da se zaboravi, da se izvukli određenje pouke i u glavni nam mora biti naredni protivnik. U Surdulicu smo išli da napravimo rezultat, i do primljenog gola pružili ponajbolju igru u nastavku prvenstva. Nismo iskoristili dva kristalna zicera i rival je znao da kazni greške naše poslednje linije. Posle toga pali smo na psihološkom planu i nismo uspeli da se vratimo - navodi trener Igor Bondžulić i objašnjava da su greške sastàvni deo svake utakmice, psihološki pritisak čini svoje, pogotovu ako se tim bori za opstanak, za razliku od timova koji nemaju slične probleme, igraju rasterećeno i znaju da kazne propust ugroženog rivala. 

- Sutrašnj susret sa Inđijom je još jedna u nizu teških utakmica. Uopšte uzev, u ligi se igra tvrdo, oprezno, na rezultat i nema puno golova. Ko prvi dođe do gola blizu je pobede. Inđija protiv Partizana je trebalo da naprave brejk, i moramo da ih sprečimo da nas iznenade. Za nas je ovo jako bitna utakmica i moramo odigrati zrelo i pametno -  kaže Bondžulić, svestan težine zadatka.